Tips och tankar kring böcker, läsning, musik och film från Karlskronas bibliotekmåndag 9 maj 2011

Provsmaka böcker och träffa deckarförfattare!

Onsdagen den 11 maj erbjuder vi en exklusiv provsmakning av boknyheter på stadsbiblioteket. Det här är ett fantastiskt tillfälle för oss som älskar böcker och läsning, att få förhandstips på aktuella och kommande böcker direkt från förlagen, och dessutom en chans att träffa två riktigt bra författare!

Möt Albert Bonniers förlag, Ica Bokförlag, B. Wahlströms Bokförlag, Damm Förlag, Ponto Pocket, Skaparglädje och LivsEnergi & Vitalis. Du får också tillfälle att träffa författarna Ann Rosman som skrivit deckarna Fyrmästarens dotter och Själakistan och är aktuell med en ny bok i juni, samt Suzanne Mortensen som skriver deckare för barn om "Dickens detektivbyrå"! Du har väl inte missat Ann Rosmans spännande deckare om Marstrand? Läs här vad jag tyckte om dem!

Dessutom blir det bokutlottning, tilltugg och mycket mer. Fri entré och begränsat antal platser. Onsdagen den 11 maj kl 18-20.30 i Stadsbibliotekets hörsal. Välkomna!

/Åsa

PS! Glöm inte Café Bokstugan på Jämjö bibliotek i morgon kl. 18. Personal från biblioteket tipsar om bra sommarläsning. Tipsa gärna också själv om en bra bok du läst! Fri entré, föranmälan på tfn 0455-303454.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar